Fisiogim

Sobre Fisiogim

Fisiogim va néixer d’una il·lusió, un propòsit de fer la feina ben feta.

Anna Ponce i Dani Osul som els impulsors del projecte, ara ja consolidat, en l’àmbit de la fisioteràpia. Unificant forces, idees i inquietuds vam aconseguir crear un equip de gent jove amb l’experiència necessària per tirar endavant un nou projecte ple de reptes, en el qual les persones fossin el més important.

Des de l’any 2006 podem dir orgullosos que hem assolit un reconeixement a la nostra feina que supera de bon tros els objectius marcats en un principi.

Això fa que cada dia tinguem més il·lusió per seguir millorant, per fixar-nos noves fites, per tractar cada persona amb la sensibilitat que es mereix i ajudar-la de la millor manera possible durant el seu procés de recuperació.
És així com aconseguim apropar-nos a les persones, considerant-les com a persones individuals i no com a simples pacients.

Fer-te la vida més saludable

A Fisiogim, volem que et sentis com a casa.

Som un equip de fisioterapeutes especialitzats, que treballem amb les més avançades tècniques per donar-te la millor salut.

Per nosaltres, cada persona és única i necessita una atenció especial, perquè tots som diferents i perquè el nostre cos respon de diferent manera davant de qualsevol dolença.

Tenim un gran ventall de serveis per poder aconseguir el nostre objectiu: Fer-te la vida més saludable.

L’equip

L’equip de Fisiogim està format per fisioterapeutes, cadascun amb la seva especialitat i amb la titulació oficial corresponent.

Dediquem els nostres coneixements a cobrir les necessitats dels pacients treballant de manera conjunta, en equip, per tal d’oferir el millor i més ampli tractament possible.

Dani Osul

Fisioterapeuta, Osteòpata, Paleotraining.

Anna Ponce

Fisioterapeuta, Fisioteràpia uro-procto-ginecològica, Pre i postpart, Gimnàstica abdominal hipopressiva.

José Luis Ouro

Fisioterapeuta, Osteòpata i  Medicina Tradicional Xinesa.

Clara Pinén

Fisioterapia, Psiconeuroinmunóloga i Paleotraining.

Romina D’Angelo

Classes Dirigides de Fisiopilates i Fisioioga.

Laura Escudé

Nutrició Integrativa i Psiconeuroimmunoendocrinologia (PNIE).